Followers

Thursday, 19 July 2012

you all my stars!!

salam alaik,,


  i'm happy! because i have many friends..my friends are my estate,so..i can't live without them.Sudah! mekcoh dah speaking,anyway..after aku masuk speech choir,dah terlekat kat mulut aku nak speaking ni..english is fun!Eh,kejap..asal aku tertubik pasal kawan ni..hekhek,sebenarnya banyak pengalaman yang aku alami dan pengalaman itu mengajar aku eri kehidupan yang sebenar.Maybe,ada orang mengeluh sebab banyak masalah,masalah kawan la and so on..tapi bagi aku masalah tu la yang mengajar aku erti kesabaran.Memang tak dapat dinafikan semua orang ada problem kan.I say each friends represents a world in us,a world possibly not burn until they arrive,and it is only by this meeting thats a new world is born.Sebenarnya aku rindu kawan-kawan lama aku.Tapi,kawan baru are also interesting!Best!Walaupun aku dah pindah tapi aku tak pernah lupakan korang semua.Korang tetap dalam hati aku.No one can replace it.
setiap kali aku cakap pasal bintang,mesti orang akan fikir bintang aku just for my satria.Not really! my friends my stars!! that always shining in my heart.Lagipun bukannya aku ada satria pun.One day,i'll find my satria! Kadang-kadang aku terfikir gak,macam mana perasaan orang yang kawan dengan aku ek,yelah..aku bukannya perfect.Sometimes I cannot give you laugh but deep in my heart i really,really want you happy friend with me.Mungkin saya tak dapat jadi kawan yang terbaik buat awak.Hari ni mungkin saya tak menyakiti hati awak tapi kita tak tahu kan apa yang akan berlaku esok dan seterusnya.Jadi,saya harap kita sama-sama muhasabah diri.Semoga kita dapat jadi kawan buat selamanya.Buat teman-temanku,korang jangan sia-siakan apa yang ada di hadapan kita.Mungkin itulah yang terbaik buat kita.I have a lot precious time with you! Thanks buddy! oke,malas nak cakap banyak.So,lets the picture explain....









siti aminah!


maybe korang rasa aku kelakar because of this,tapi aku tak kesah..this is my story..So,aku harap korang tak lupakan setiap jasa baik kawan-kawan korang.

And,.for Ainul Fatini bt. Insidin..I'm sorry for my mistake..Really.really didn't mean it.Walaupun kita dah lama tak contact,saya tetap ingat kat awak sampai bila-bila.Our friendship will never end! Saya tetap sayang awak walau apa pun yang berlaku.


saya janji takkan lupakan awak dan persahabatan kita sampai bila-bila..saya janji Ain!

Sebelum aku banyak merapu,forgive me kalau ada tersilap ngomong ya buk! I love all my friends!! chincah!
sampai ketemu lagi!

~orkedbiruforever



No comments:

Post a Comment